Bra maskiner till professionella företag

Varför bör man investera i bra maskiner till ett företag?

Det finns några tillverkare som är välkända inom sina områden och det är en bra anledning dom är det. Tillverkar man maskiner av högsta kvalitet och som återkommer brett inom många olika typer av verksamheter så talar det sitt eget språk.

Om det handlar om skötsel av grönytor så är det Jacobsen som gäller eftersom dom gör specialiserade maskiner för klippning av gräs. Till lantbruk så finns det maskiner som passar utmärkt till sina uppgifter man som även är flexibla och kan användas till annat med. Vissa tillverkare som Kubota har funnits i över 120 år och har utvecklat fram maskiner som finns globalt och är erkända inom kvalitet och drift.

Kubota började sin tillverkning 1890 i Japan och tillverkade till en början rör, brandsläckningsutrustning och kranar. Det var inte förrän 1962 som företaget omvandlats några gånger som dom började tillverka fullskaliga och kompletta traktorer till risodlingar. 2002 tillverkades det mer än 20 miljoner motorer som såldes världen runt och som används i andra tillverkares maskiner.

Att bra exempel på bra maskiner är Holder C70 som är en häftig mångsidig maskin som kan användas till nästan all sorts av verksamhet. Det är ett midjestyrt fordon som man kan koppla på en hel del olika tillbehör och verktyg på. 4-hjulsdriften gör fordonet effektivt i terräng och är rostskyddsbehandlad direkt från fabriken. En kraftig motor från Kubota med turbo på fyra cylindrar gör maskinen kraftfull samtidigt som man kan köra ekonomiskt med den.

En maskin i bra kvalitet är en bra investering eftersom det har ett högt andrahandsvärde samtidigt som att man har något man kan lita på till fullo och som inte blir trasig så lätt.
Kvalitetsmaskiner brukar vara bra samtidigt som komforten är hög med luftkonditionering och skön sits som gör att man kan sitta och arbeta en hel arbetsdag utan att känna sig utmattad vid dagens slut.