Uppfriskande efter ett tungt julbord?

Tobaksfritt snus är något som fler och fler går över till och efter ett julbord så är det kanske bäst med en välsmakande snus som håller temat.

En snus som smakar kanel är en passande smak efter en fika eller glöggen, Snö Cinnamon är en intressant snus som levereras i en pappersförpackning som är lätt att återvinna.

Det som är så roligt med tobaksfritt snus är att det inte finns några större regler när det gäller smak och utformning, dom flesta är små vita prillor som är torra men det finns ett märke som sticker ut extra mycket.

Pose Wintergreen är en spännande snus som inte bara smakar gott men även är utvecklad som ett slags tuggummi. Tanken är att man ska tugga påsen för att sen parkera den under läppen, vill man ha mer smak så kan man enkelt ta ner påsen och tugga lite till. Smaken av vintergröna beskrivs som en söt smak av skog och jenka-tuggummi eller älggräs.

Till julen så blir det en hel del godis så om man vill undvika alla kalorierna som man får i sig i onödan så kan man välja snus som smakar godis, det finns några olika sorter att välja mellan men den allra senaste är Lips Original som smakar Cola-godis.

Tobaksfritt snus är ett trevligt alternativ som inte bara smakar bra utan även har fördelar som väger upp mot traditionellt snus.
Snus med tobak färgar tänderna och har en skarp smak och lukt som dom flesta ogillar, man känner tydligt när någon öppnar en snusburk i ens närhet.
När man öppnar en burk med nikotinpåsar så möts man av en fräsch doft och små torra, vita påsar som ser mycket trevliga ut.

Eftersom påsarna är små så tenderar dom att rinna mindre och sitter mer diskret under läppen under en längre period.